Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
28.02.2017

Востаннє під назвою МФК "Житомир" клуб зіграє офіційні матчі 4-5 березня

Цими вихідними, 4-5 березня, МФК "Житомир" проведе вирішальні поєдинки в чемпіонаті Житомира з футзалу та кубку Звягеля. Також ці матчі стануть останніми, де клуб приймає участь під назвою МФК "Житомир". Далі, в усіх офіційних та неофіційних матчах, гратиме вже ФК "Полісся". А тому найближчий вікенд стане особливо відповідальним для наших футболістів.

Команда юнаків МФК "Житомир" позмагається за медалі ІІ ліги і путівку в І лігу чемпіонату Житомира з футзалу. В суботу, 4 березня, підопічні Віктора Шиманського зіграють стиковий матч із лідером групи Б, командою Lamtransfer. Переможець отримає путівку в І лігу і зможе вже наступного дня поборотися за золоті медалі.

4 березня, Житомир, зал ФОКу
11:00 Друга ліга Житомира // Lamtransfer – МФК Житомир

5 березня, Житомир, зал ФОКу
18:00 Друга ліга Житомира матч за 3-4 місце
19:00 Друга ліга Житомира фінал

Паралельно, в суботу, 4 березня, команда МФК "Житомир" зіграє заключний поєдинок зимового кубку Звягеля у Новограді-Волинському. Житомиряни зустрінуться із господарями турніру - ФК "Звягель".

Вже 29 березня стартує ІІ коло Першості України серед юніорів U19, а через декілька днів - ІІ коло аматорського чемпіонату України. До цього часу клуб також планує зіграти декілька товариських матчів. Слідкуйте за анонсами.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер