Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
14.09.2017

Юніори ФК Полісся у меншості втримали нічию у матч з Локомотивом

У середу, 13 вересня, стартували поєдинки Першості України серед команд юніорів U19. Дублери ФК “Полісся” зустрілися на виїзді із столичним “Локомотивом”. Вже в дебюті поєдинку житомиряни заробили пенальті, яке успішно реалізував Павло Бенедик. Далі пішла позиційна боротьба, але особливих моментів не було у жодної з команд.

На останніх хвилинах першого тайму житомиряни залишилися в меншості після вилучення Андрія Станішевського, який отримав пряму червону картку після зіткнення із гравцем команди суперника в центрі поля. Однак і вдесятером “Полісся” успішно оборонялося, намагаючись грати на контратаках.

А в другому таймі червону картку отримав єдиний воротар житомирян Єгор Угольніков. У ворота довелося стати Олександру Розпотнюку, а в полі залишилося всього вісім гравців. І навіть в такій ситуації гості зуміли проявити бійцівський характер та стримувати натиск киян. Дуже здорово у воротах грав і Олександр Розпотнюк, якому доводилося виручати свою команду. Але втримати свої ворота недоторканими Розпотнюку не вдалося. Після чергового удару, арбітр зафіксував гол, хоча воротар взяв м'яч в руки за межами лінїі воріт.

Останні 15 хвилин матчу “Поліссю” довелося оборонятися, але наша команда і з цією задачею хлопці чудово справилися. Киянам не допомогла навіть серія замін, яку провів головний тренер “Локомотива”. В підсумку — 1:1.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер