Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
21.12.2019

У залі ФОКу відбувся щорічний футбольний батл

Вчора, 20 грудня, у залі ФОКу відбувся традиційний, щорічний футбольний батл, організатором якого, вже третій рік поспіль, є ФК «Полісся». Цього разу між собою зіграли дитячі команди СДЮСШОР «Полісся» та «ІнБев» Junior (2009 р. н.), а у дорослому батлі зійшлися професіонали – «Полісся» та «ІнБев».

Першими на паркет вийши дитячі команди, які провели неймовірний, гольовий матч, у сумі забивши цілих вісім м’ячів. Щирі емоції та жага до перемоги рухала маленьких футболістів вперед. Першим відкрити рахунок вдалося гравцям «ІнБев» Junior, які достатньо довго контролювали гру, однак підопічні Дмитра Тосіча зуміли зрівняти рахунок і переламати хід гри. Було помітно, що суперники на полі рівні і як тільки одна команда забивала, інша відповідала тим же. Загалом, завершили нічийним рахунком – 4:4. Саме тому організатори свята вирішили визнати обидві команди переможцем і вручити їм відповідні дипломи та гарні подарунки.

Не менш цікаво було заповненим трибунам залу спостерігати за грою дорослих команд. Адже у поєдинку зустрілися основа «Полісся» та «ІнБева». Зрозуміло, що «ІнБев» був у своїй стихії, в той час, як для «жовто-зелених» це було вперше і як сказали самі гравці, дуже не звично. Не дивлячись на поразку від футзалістів – 5:1, гравці та тренерський штаб нашої команди були задоволені, що змогли отримати новий досвід та зустрітися з таким суперником. Також, відзначили, що подібні свята позитивно впливають на підростаюче покоління та стимулюють їх займатися футболом.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер