Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
18.11.2016

​Тренер МФК "Житомир U19" Сергій Гвоздь: Складно перемагати, коли голкіпер не попадає в гру і втрачає ворота

На мінорній ноті завершив перше коло чемпіонату U-19 (перша ліга) МФК "Житомир". У своїй 1-й групі він програв в 9-му турі прямому конкуренту, стличній "Зірці" з рахунком 2:3, пропустивши її вперед і помітно погіршивши і своє турнірне становище.

Тренер команди дублерів Сергій Гвоздь прокоментував гру своїх підопічних порталу "Золотий талант".

- Вигравали після першого тайму, і гра виходила, і моменти були. Сьогодні, правда, воротар наш - Бурла - не потрапив в гру. Він вже тренується зі старшою командою, а вони вже закінчили грати і хлопець лишився без тренувань. Сьогодні били по воротам, а він їх двічі втратив. У першому таймі у суперника був момент: подача з кутового, гравець підрізав в дальній кут, але мимо. Перший тайм 1:0 закінчили в нашу користь.

Другий теж почали з моментів. Можна було забивати. А хвилині на 15-й передача вправо, воротар не розрахував на виході, його прокинули і в порожні ворота удар був. Начебто повз котиться м'яч, ще й Богуцький набігає, можна було спокійно вибити, але він забиває собі. Минуло пару хвилин і Девятак почав обігрувати в центрі поля, обрізався, передача з нашого правого флангу, по діагоналі і там хлопчик один в один - прийняв м'яч, а Бурла втратив ворота і той пробив в порожній кут - 1:2. Поки щось там чухалися, і знову по правому флангу атака. Ніби робили пооження поза грою, але не зафіксували, і футболіст суперника знову Бурлу переграв - 1:3. Правда, полізли вперед, на 40-й хвилині скоротили - 2:3. Потім були ще моменти, могли зрівняти, але не зуміли і програли. Хороша гра на хорошому полі, але шкода, що результат не позитивний.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер