Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
13.10.2016

Тренер МФК "Житомир U-19​" Сергій Гвоздь: "Барса" - сильна команда, яка грає в хороший футбол, тому ці 3 очки дуже важливі для нас

У післяматчевій прес-конференції тренер молодіжної команди МФК "Житомир U-19" поділився враженнями від результативної гри з ФК "Барса" (Суми) в 4 турі першості юніорів U-19.

- Перш за все, вітаємо Вас з перемогою! Дуже вольовою вона вийшла?!

Велике спасибі. Так, дійсно, ми здобули 3 очки наприкніці матчу, за що хлопцям велике спасибі. Сьогодні нам протистояла дуже грамотна команда, яка грає в хороший футбол, тому ці 3 очки дуже важливі для нас.

- Ви приїхали в день гри. Як вважаєте, це позначилося на якості гри?

Я думаю не настільки, щоб брати це до уваги. Ми виїхали з непоганим запасом по часу. Плюс хлопці молоді, добре відновлюються. Швидше, серйозніше свої корективи внесло якість поля. Нам було непросто перебудуватися під гру на штучному покритті. Але у 2-му таймі хлопці адаптувалися і гра помітно пожвавилася.

- Дивлячись на турнірну таблицю, можна сказати що ви обіграли одного з прямих конкурентів. Звідси логічне запитання: які завдання стоять перед командою на сезон?

Сьогодні ми обіграли одного з лідерів чемпіонату та ще й на його полі. Конкретних завдань ми перед командою не ставимо. Основна мета цієї команди - виховувати молодих футболістів для основної команди, яка виступає в аматорських Чемпіонаті України.

- Що можете сказати про команду суперника?

Сумчани дуже грамотно грали сьогодні, показували хороший футбол. Ми переглядали їх попередні ігри з Одесою та Харковом і можу сказати, що хлопці дуже непогано виглядають.

Прес-служба ФК Барса

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер