Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
15.07.2019

Товариський матч. «Арсенал» - «Полісся» (1:2)

Сьогодні, 15 липня, наша команда провела черговий товариський поєдинок у рамках підготовки до чемпіонату Другої ліги проти столичного "Арсеналу". Зустрілися команди у селі Щасливому, що на Київщині, де "жовто-зелені" з мінімальним рахунком здолали господарів.

Матч команди розпочали у високому темпі, вже у дебюті зустрічі гості мали змогу вийти вперед, але господарі заблокували удар в пусті ворота. Незабаром «каноніри» заробляють пенальті, який вдало реалізовує Ковпак – 1:0.

Здавалося, перший тайм був за «Арсеналом», проте житомиряни зуміли перехопити ініціативу і зрівняти рахунок. Взявши гру на себе, «жовто-зелені» таки змусили суперника помилитися – захисник занадто сильно відпасував на голкіпера, останній не впорався і м’яч опинився у сітці воріт – 1:1.

Початок другого тайму – захисники «Арсеналу» знову помиляються. У простій ситуації футболісти не порозумілися і форвард гостей вийшовши на побачення з кіпером, відправляє круглого у самісінький кут воріт – 1:2.

Таким чином, здолавши ще одну команду з вищих дивізіонів «Полісся» продовжує крокувати переможною ходою у цьому міжсезонні і активно готуватися до офіційних матчів.

«Арсенал» (Київ) – «Полісся» (Житомир) –– 1:2.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер