Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
24.02.2021

Сергій Шищенко: "Міжнародні матчі - це гарна можливість гравцям перевірити себе, що вони можуть і куди нам рухатись"

Головний тренер ФК "Полісся" Сергій Шищенко розповів про плани команди на третьому навчально-тренувальному зборі та важливість контрольних матчів.

«Ці збори ми запланували ще тоді, коли йшли у відпустку. Ми знали що поїдемо в Туреччину і будемо готуватись до чемпіонату саме тут. Тому я дуже радий що ми в Туреччині, в таких умовах і дякуємо керівництву що пішли нам назустріч і що ми зараз тут. Добрались сюди нормально, але була важка дорога, в ніч летіли, хлопці втомлені, тому у нас сьогодні було одноразове тренування - втягуюче, на емоції та невеличку інтенсивність. Хлопці дуже добре попрацювали сьогодні, видно що скучили за гарними умовами, в плані трави, хорошого поля, погоди. Тому сьогодні тренування пройшло дуже добре.

Цей збір буде більше ігровий бо ми не так багато матчів провели перших двох зборах, лише чотири. А тут у нас буде сім матчів. Тренування будуть більш тактичними, багато будемо працювати над обороною і над атакою. І хороші спаринги будуть, чекаємо з нетерпінням першу гру. Усі гравці команди, крім Вадима Жука, який зараз травмований, знаходяться тут. Є гравці з мікротравмами, але, думаю, що протягом кількох днів вони відновляться і будуть в строю.

Контрольні матчі дуже важливі, нам вже потрібно награвати тактичні схеми. Є нові хлопці, хочемо щоб було хороше взаєморозуміння. Міжнародні матчі дають можливість гравцям зростати і ми можемо подивитись на що ми здатні, на наш рівень. Кожна гра дасть дуже багато інформації, у нас різні суперники з різними тактичними схемами. Міжнародні матчі - це гарна можливість гравцям перевірити себе, що вони можуть і куди нам рухатись.» - розповів Сергій Шищенко.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер