Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
18.04.2019

«Поліссю» - 60!

18 квітня нашому улюбленому футбольному клубу «Полісся» виповнюється 60 років!

Рівно 60 років тому, 18 квітня 1959 року, футбольний клуб «Полісся» (тоді ще «Авангард») провів свій перший офіційний футбольний матч. Ця дата вважається офіційним днем народженням нашого клубу.

Цю річницю «Полісся» зустрічає у якості лідера групи «А» чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018/19 і сподіваємося, що незабаром, а, можливо, вже цим літом команда перейде у чемпіонат Першої ліги України.

У день народження клубу ми бажаємо «Поліссю» уже найближчим часом поповнити клубний музей новими трофеями!

«Полісся» має славну історію, яка залишила неповторний слід в серцях усіх вболівальників клубу. Протягом багатьох років поліщуки захищали честь Житомирщини у чемпіонатах України та СРСР, де неодноразово ставали переможцями. Не потрібно забувати й про те, що наш клуб славиться видатними футболістами, які свого часу стали легендами, а їх імена пам’ятають і до сьогодні.

Спортивна школа «Полісся» виховала гравців, які виступають у найкращих чемпіонатах Європи та захищають кольори національної збірної. Ми побажаємо їм завжди бути гідними «жовто-зелених» футболок. Бережіть і плекайте традиції нашого славного клубу!

Цього дня ми хочемо побажати нашим ветеранам міцного здоров’я, щастя та благополуччя, а футболістам, котрі прийшли їм на зміну – нових, великих перемог!

Сьогодні, день народження клубу будуть святкувати не тільки у нашому місті, а й по всій Україні сотні найвідданіших вболівальників клубу. Вони з нашою командою завжди, і в горі, і в радості. Нехай так буде і надалі!

З днем народження, «Полісся»!

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер