Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
21.02.2018

"Полісся" здійснив камбек у товариському матчі з "Шахтар" U-19

"Жовто-зелена" команда сьогодні здійснила камбек, поступаючись у чотири м'ячі молодіжній команді ФК "Шахтар". "Гірники" із команди U-19 відкрили рахунок уже на 2-й хвилині матчу, що відбувся у с. Щасливе на Київщині. Згодом автор першого голу - Холод - на 22-й хвилині знову вразив ворота житомирської команди. За десять хвилин після швидкої контратаки інший гравець "Шахтаря" вийшов віч-на-віч із кіпером "Полісся" й потроїв перевагу "помаранчево-чорних".

Після перерви "пожежа" у штрафній "Полісся" призвела до разгромного рахунку- 0:4. Однак, "жовто-зелені" виявили характер, почали тиснути "гірників" і на 60-й хвилині подачу з кутового замкнув головою Гурський. За п'ять хвилин Малєй реалізовує пенальті, а на 73-й хвилині, після передачі Малєя, сильним ударом Дмитро Швець зробив рахунок 3:4. У кінці матчу Шаврін головою замкнув передачу і зрівняв рахунок - 4:4.

- Перший тайм дали пограти і тим, хто не був задіяний у інших матчах, і гравцям на перегляді. Також дали зіграти усім вороторям по 30 хвилин. Для нас цей матч дав багато інформації: у 1-ому таймі команда практично нічого не виконала з того, що говорили на установці. У другому таймі вийшла група більш досвідчених футболістів. Іще могли забивати 2-3 м'яча. Мали спаринг із хорошим суперником - вони одні з кращих у своєму віці в Україні. Матч хороший іще тим, що команда програвала, але футболісти виявили характер. Забили перший - швидко витягали м'яч із сітки, хотіли забивати ще. Забили четвертий - відчувалося, що хотіли забивати і п'ятий, - прокоментував головний тренер ФК "Полісся" Олександр Призетко.

Контрольний матч

ФК Полісся - ФК Шахтар U-19 - 4:4

с.Щасливе, Київська обл.

Голи:

"Полісся" - Гурський 60", Малєй 65" (п), Швець 73", Шаврін 90".

"Шахтар U-19" - Холод 2", 32" (дубль), ? 22", ? 49".

Склад "Полісся":

1-й тайм: Школьний (Кучерявий) - Кузнєцов, Задерейко, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Вечтомов, Дячук, Коновалов, Алєксєєнко, на перегляді, Демчик.

2-й тайм: Воротар на перегляді - Гурський, гравець на перегляді, Задерецький, Алєксанов, Вечтомов, Швець, Алєксєєнко, Малєй, Меркушов, Шаврін.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер