Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
14.03.2021

"Полісся" завершує збори у Туреччині перемогою над ФК "Істіклол"

У останній день перебування команди у турецькому м. Белек, підопічні Сергія Шищенка зіграли заключний контрольний матч з чемпіоном Таджикистану - ФК "Істіклол".

У звітному матчі житомирянам вдався швидкий гол: Василь Грицук точним ударом зі штрафного підловив на помилці воротаря суперника й відкрив рахунок у матчі. Більше команди не забивали, а відтак гол Грицука став переможним.

Після матчу керманич житомирян Сергій Шищенко відзначив, що команда успішно протидіяла тактичній схемі суперника й провела вдалу роботу над помилками, допущеними у попередніх матчах.


Загалом на навчально-тренувальних зборах у Туреччині ФК «Полісся» зіграв 7 контрольних матчів: три матчі виграв, один звів внічию і зазнав трьох поразок. «Дякуємо керівництву клубу за те, що організували для нас цей збір. Футболісти і клуб в цілому отримали великий досвід міжнародних матчів. Важливим аспектом було те, що ми зіграли з командами, які грають різними тактичними схемами. Ми повинні бути готовими до протидії різним схемам. Ми виконали все що запланували і повертаємось додому плідно готуватись до матчу чемпіонату з Вересом», - підсумував навчально-тренувальні збори в Туреччині головний тренер Сергій Шищенко.

Перший офіційний матч у 2021 році ФК «Полісся» зіграє на виїзді з рівненським «Вересом» 20 березня.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер