Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
27.09.2021

“Полісся” вдома крупно поступилось ФК “Оболонь”. Огляд матчу та післяматчевий коментар головного тренера

У короткій історії зустрічей суперників у Першій лізі “Полісся” перемагало лише раз - у 2020 році в першому колі І ліги. “Оболонь” перемогла житомирський клуб і в серпневому кубковому матчі - 1:0. “Пивовари” не пропускали голів у чемпіонаті протягом 297-ми хвилин. Безпрограшна серія “Полісся” тривала в Першій лізі чотири гри: три перемоги і нічия.

Вже на 12-й хвилині гості заробили одинадцятиметровий. Майданевич прострілював, і м'яч потрапив у руку Тєрєхова. Пенальті без проблем реалізував Мурза - 0:1. Після пропущеного м'яча господарі додали в активності, збільшили темп гри, проте потурбувати Литвиненко так і не змогли. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги киян, які грали досить організовано в захисті.

На 48-й хвилині “Оболонь” збільшила свою перевагу. Черній віддав розкішну передачу, а Мурза обіграв голкіпера и вразив порожні ворота - 0:2. На 53-й хвилині господарі скоротили відставання в рахунку. Після чудового асиста Шастала відзначився Козак - 1:2.

Після забитого м'яча житомиряни намагалися відігратися, але кияни грамотно захищалися. На 76-й хвилині всі питання про переможця матчу міг знімати Мединський, але він потрапив у штангу. На 79-й хвилині Олексій Лобов скористався помилкою захисників і переграв Махарадзе - 1:3. На 88-й хвилині рахунок став розгромний. Лобов з лінії карного майданчика поцілив у кут воріт Махарадзе - 1:4.

За матеріалами сайту SportArena.

Подивитись кращі моменти матчу можна у відеоогляді матчу на YouTube каналі “Перша ліга”.

“Що стосується гри, то справа не в рахунку, а справа в якості. Стосовно нашої команди, то я скажу, що мені гра сподобалась. Був хороший контроль м’яча, було дуже багато проникних передач, було багато флангових передач, але не знайшлось людини, яка б поставила крапку. Що стосується оборони, то ми передбачали ситуацію, розуміли, що може бути так. Хоча й сподівались на краще. Все ж таки “вилетіло" два центральних захисники і хлопцям Сергію Швецю і Артему Тєрєхову було важко, бо не так багато практики. Вони справлялись три чверті гри і доволі-таки надійно грали. Ті провали, які відбулись, я розцінюю саме, як недостатність практики. Бо скільки не тренуйся, але якщо практики немає, то все одно важко. Наприкінці побігли “рятувати Вітчизну”, хоча в перерві були попередження, що цього робити не потрібно, а кожен повинен займатись своєю справою. Але вболівальники погнали, які хотіли перемоги, як і ми. Хлопці піддались емоціям. В атаці доволі непогано, але були й помилки, про які я сказав вище”, - сказав в післяматчевому коментарі головний тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев.

Полісся - Оболонь 1:4

Голи: Козак (53) - Мурза (13, пенальті, 48), Лобов (79, 88)

Полісся (стартовий склад): Махарадзе - Сахневич, Швець, Тєрєхов, Шаповал, Бабенко, Козак, Чайковський, Грицук, Шастал, Морозко.

Запасні: Яшков, Чередниченко, Акубардія, Оринчак, Андрущенко, Глагола, Тимофєєв.

Тренер: Юрій Калітвінцев

Оболонь (стартовий склад): Литвиненко - Осман, Лук'янчук, Бородай, Безуглий, Лобов, Матяж, Мединський, Майданевич, Мурза, Черній.

Запасні: Федорівскій, Батальський, Щебетун, Прокопенко, Олійник, Мате, Глошардін, Покотилюк, Слободян, Чідомере

Тренер: Валерій Іващенко

26.09.2021. 15:30. Житомир. Центральний міський стадіон

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер