Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
27.08.2022

“Полісся” стартувало у Першій лізі з впевненої перемоги над “Прикарпаттям” 0:3

ФК “Полісся” впевнено стартував у Першій лізі сезону 2022/2023. У першому матчі на виїзді житомиряни здолали МФК “Прикарпаття” з Івано-Франківська із рахунком 3:0.

За “вовків” відзначились Пилип Будківський, Дмитро Шастал та Артем Козак.

Таким чином “Полісся” заробляє перших три залікових пункти і очолює турнірну таблицю після першого матчу.

“Було важко. Але в першому таймі сподобалась гра нашої команди: контроль м’яча, перехід з однієї фази в іншу. Другий тайм? Звісно, ми розуміємо - спека. Але наша команда зіграла дисципліновано і по рахунку. Рухаємось далі. Хотілось би, я хочу, щоб наша команда рухалась швидше. Розуміємо - це перша гра, але ми розберемо помилки і будемо рухатись далі. Ми бачимо працю хлопців на тренуванні, потім вже перед грою ми оголошуємо стартовий склад. Ми не маємо зірок, у нас усі гравці рівні. Все, що ми робимо, ми робимо заради тих хлопців. Велика подяка їм. І саме завдяки їм, ми займаємось тим, що ми вміємо. Наші вболівальники також нас захищають, так само за нас переживають. Ми не граємо просто заради перемоги. Для нас найголовніше не ті люди, які на полі, а ті, які на трибуні. І за трибунами, завдяки яким ми тут”, - сказав в післяматчевому коментарі головний тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев.

“Дуже важливо було почати Чемпіонат з позитивного результату, з набраних очків і я вважаю, що ми з цим завданням впорались. Це було дуже важливо і відчувалась певна напруга з цього приводу. Дуже хотілось почати вдало і далі працювати на результат. Всі голи давались дуже важко і другий тайм показав, що в “Прикарпаття” є свій почерк. Я згадував попередній матч перед цією зустріччю. І налаштовував себе так: треба вийти, дальню штангу закрити і сьогодні так само забив. Але насправді на кожен матч налаштовуємось, не важливо заив минулого разу чи не забив. Кожна нова гра - як остання. Я думаю, що в нас буде хороша конкуренція з “Карпатами”, якщо говорити про нашу групу. З “Прикарпаттям”, бо клубам буде дуже важко грати з ними тут. Можливо, ще з “Епіцентром” буде”, - сказав в післяматчевому коментарі гравець “Полісся” Дмитро Шастал.

“По-перше, хочеться привітати всіх вболівальників, а також нашу команду, що сьогодні ми перемогли. Сьогодні було дуже жарко, але всі були в рівних умовах. Сьогодні забив - і це найважливіше, бо це найважливіше для нападника. Ми сьогодні перемогли, дебютував в Першій лізі. І забити, і вирграти - дуже приємно. І тепер з трьома очками можна їхати додому. Легко не було, тому що “Прикарпаття” грало жорстко і ми також відповідали на цю боротьбу. Хотілось забити швидкий гол, нам це вдалось. Другий вдався, а потім ще й третій. Тому стало набагато легше грати. Ми вже не бігли, чекали і грали на контр-атаках. Гол я присвятив коханій дівчині, Тетяні. Тому так я святкую свій гол і всі знатимуть, що це - буква Т”, - розповів нападник “жовто-зелених” Пилип Будківський.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер