Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
28.03.2023

«Полісся» розпочало фінальну стадію підготовки до VBET UA Першої. У фокусі перший суперник — «Металург» Запоріжжя

28 березня ФК «Полісся» після короткої паузи відновив підготовку до відновлення VBET UA Першої сезону 2022/23. Команда прибула з навчально-тренувальних зборів, які відбувались у Туреччині і одразу ж за декілька днів після повернення до України стала до роботи у розташуванні «вовків».

Головний тренер «Полісся» Юрій Калітвінцев підбив підсумки закордонного етапу навчально-тренувальних зборів, який пройшов у Туреччині, та окреслив головні завдання команди на найближчий період.

«Що стосується зборів, то тренер рідко коли залишається повністю задоволеним, що виконали все. Відсотків на 80 результат зборів досягнуто. Для нас були створені прекрасні умови. Також був проведений дуже інформативний і дуже корисний в усіх сенсах турнір. Було достатньо часу, щоб попрацювати над усіма компонентами. Тому за п’ятибальною системою, я б поставив «чотири». Після Туреччини у нас була дуже коротка перерва. Наступна частина підготовки продовжується у нас тут в Житомирі. Все, що ми робимо, особливо в останній частині, ми робимо цілеспрямовано на нашого першого суперника «Металург» Запоріжжя», — каже наставник «Полісся» Юрій Калітвінцев.

На фінальному етапі підготовки до відновлення Чемпіонату «Полісся» в рідних стінах проведе ще два спаринги.

«Ми зіграємо з нашою молоддю. Подивимось, як вони готові. Це буде дуже інформативно. Також ми зіграємо зі «Звягелем». Ми знайшли суперників на спаринги і за це їм вдячні, що вони погодились. Образно — це будуть останні підготування. Знову ж, якщо повернутись до оцінки зборів в цілому, то найкраща оцінка — це результати в офіційних іграх. Головне, щоб до офіційних ігор ми дійшли без травм, а до травм я відношу застуди і тому подібне. Хлопці «горять», бажання величезне. Вони чудово усвідомлюють, що ми ще нічого не досягли. Безумно сумуємо за вболівальниками. Все сподіваємось, а раптом вболівальники будуть. Хоча насправді — вони завжди з нами, незалежно від того на трибуні вони, чи біля екранів телевізорів. Ми стараємось для них і стараємось принести результат, якому вболівальники і особливо наші воїни будуть радіти. Готуємось. Це велика, кропітка, професійна робота. Але насправді — найбільше хочеться відновити Чемпіонат», — каже Юрій Калівітвінцев.

Гравці «Полісся» налаштовуються на офіційні матчі з висосокю мотивацією і вже очікують проведення першого офіційного поєдинку, який пройде у Житомирі на Центральному стадіоні 9 квітня.

«Збори пройшли чудово. Всі розуміють куди ми хочемо попасти, тому підготовка була з надвисокою мотивацією. Можна сказати, що було трохи довго. І маємо сказати, що саме завдяки ЗСУ ми зараз працюємо і усі з нетерпінням чекаємо початку Чемпіонату. Раніше Перша ліга починалась раніше, але зараз початок трохи затягнувся, але всі ми розуміємо чому. Втім, це не заважає хлопцям готуватись до Чемпіонату. Дуже велика мотивація, дуже великі амбіції. Всі чекають початку і першої гри. Тим паче, ми починаємо вдома з «Металургом». Звісно, хотілось би, щоб вболівальники були на трибунах, але ми будемо грати так, як дозволить ситуація. Ми знаємо, що наші вболівальники з нами, навіть, якщо вони не на трибунах», — розповідає півзахисник ФК «Полісся» Василь Грицук.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер