Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
12.10.2020

"Полісся" - "Чорноморець". Післямова

Своїми враженнями від матчу шостого туру Першої ліги "Полісся" - "Чорноморець" поділились головні тренери команд та гравці.


У ексклюзивному коментарі кореспонденту KomandaOnline Юрію Чернязі підсумки матчу з "Чорноморцем" підбив воротар "Полісся" Володимир Маханьков:

- Ми грали проти лідера чемпіонату. "Чорноморець" - хороша команда і ми на неї дуже серйозно налаштовувалися. Вважаю, що ми провалили перший тайм, у перерві у нас відбулася жорстка чоловіча розмова. На другий тайм ми вийшли заряджені, взяли гру під свій контроль і почали створювати моменти і відкрили рахунок.

"Чорноморець" як досвідчена команда перехопила ініціативу і нам досить складно стало оборонятися. Вони зробили кілька замін і зуміли освіжити свою групу атаки. Ми пропустили у самому кінці, це була комплексна помилка - втратили концентрацію. Спочатку сфолили, потім дали розіграти, а в штрафній не розібралися, хто з ким повинен грати.

Дуже прикро такі матчі завершувати внічию, тому що за хвилину до цього повинні були забивати м'яч і знімати всі питання щодо перемоги. Хотілося б звичайно виграти... Ми проаналізуємо наші помилки і будемо рухатися далі.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер