Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
13.11.2021

Післяматчеві коментарі головного тренера “Полісся” Юрія Калітвінцева та капітана команди Василя Грицука

Після перемоги у матчі з ФК “Кремінь” головний тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев та капітан команди Василь Грицук прокоментували гру та поділились своїми враженнями від поєдинку.

“Скажу, що я ніколи не буду задоволений на 100%. Чому? Тому що ми дійсно не награли ще, щоб було повне задоволення від того, як ми грали. Але найголовніше - це був результат. Зрозуміло, що мені більше сподобався перший тайм. Не через те, що ми забили, а через те, що ми швидше грали. В другому таймі в підсвідомості був рахунок, хоч в перерві ми й говорили, що ні в якому випадку не можна виходити по рахунку. І я їх попередив, що найбільш небезпечний рахунок - 2:0. Навіть, якби було 1:0, то образно кажучи, це було б краще для психології. Вони були доволі зібрані, але тим не менш ми бачили огріхи. Це пов’язано невеличкою невпевненістю. Ми давно не вигравали. Але по грі я скажу так: що з “Гірником”, що з Луцьком було усе те саме. Але там ми не забили, а тут - забили””, - прокоментував гру Юрій Калітвінцев.

“Ви маєте розуміти, що команда, яка ставить для себе великі задачі, навіть нічийний результат з командами, на мою думку, нижчими за рангом сприймає як поразку. Тому мікроклімат в команді був не дуже хороший. Всі переживали з цього приводу і дуже хотіли нарешті перемогти. Сьогоднішня перемога, думаю, повинна дати нам більше сил, бо ми сьогодні виклались, особливо в першому таймі, на 150-200%. Другий тайм був біль сумбурним, бо трохи підсіли. Рахунок був на нашу користь, але ми ніколи не граємо на результат. Ми витратили багато сил в першому таймі, тому в другому був футбол на зустрічних курсах. Думаю, ця перемога має дати нам більше сил та впевненості в подальшому. Знаєте, краще грати, ніж тренуватись. Це навіть добре, що ми граємо через три дні на четвертий. Менше тренувань, більше ігор. Головне в цій ситуації - правильно відновитись, щоб на наступний матч усі були готові на 100%”, - сказав капітан “Полісся” Василь Грицук.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер