Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
11.02.2019

Перша поразка на кубку Пожечевського

Сьогодні, 11-лютого наша команда провела четвертий матч в кубку Пожечевського на Полтавщині проти футбольного клубу «Мир» (Горностаївка). Номінально, господарями поля були житомиряни, проте це не допомогло нам перемогти у цьому матчі і фінальний свисток арбітра фіксує перемогу для «Миру» – 0:2.

Перший м’яч у матчі «жовто-зелені» пропустили на 40-й хвилині, коли після порушення з боку гравця, що перебуває на перегляді арбітр призначив одинадцятиметровий, який був вдало реалізований «Миром». Футболіст же отримав червону картку та був змушений залишити поле, але з правом заміни у команді.

Після перерви гості значно додали в атаці і таки зуміли забити ще один гол у ворота Федотова (на перегляді), який замінив у рамці Литвиненка – 0:2.

Перша поразка команди на кубку Пожечевського від друголігового «Миру», який набирає 12 балів і продовжує очолювати турнірну таблицю. У «Полісся» же 7 балів, тому ми так і залишаємося на другому місці змагань.

Останній матч зіграємо проти футбольного клубу «Вікторія» (с. Миколаївка) у четвер, 14 лютого на головному полі НТБ ФК «Полтава». Початок матчу – 11:00.

«Полісся» (Житомир): Мозіль (Литвиненко, 30 - Федотов , 60), Поручинський (Лещенко, 46), ГНП (Сокуренко, 46), Кузнєцов (Власюк, 46), Милютин (Галенков, 46), Недоля, Лебеденко ( Боровець, 46), Суханов, (Яцик, 46), Шевчук (Скепський, 46), Малєй (Семчук, 46), Шаврін (Тарануха, 46).

Гол. тренер: Анатолій Безсмертний.

«Мир» (Горностаївка): Онопко, Бринько, Притиковський, Чмеленко, Мелесин (Данюк, 88), Цибульський, Кривич (Глущенко, 80) , Сорокін (Пятов, 90), Тищенко (Шестипалов, 75), Бойко, Белоусов (Болобан, 58).

Запасні: Ярошевич, Томенко, Шмиголь, Савченко, Волков.

Гол. тренер: Олександр Сапельник.

Голи: Бойко, 41 (пенальті), 69.

Арбітр матчу: Орендочка Владислав (Полтава).
Асистенти арбітра: Миронов Олексій (Полтава), Сердюк Денис (Полтава).

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер