Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
31.03.2017

Олександр Ульченко: В матчі з Діназом заслуговували на нічию

В зимове міжсезоння у юніорів МФК "Житомир U-19" змінився тренер. Замість Сергія Гвоздя команду очолив Олександр Ульченко. Саме під його керівництвом житомиряни зіграли перший матч ІІ кола Першості юніорів, де на ивїзді поступилися "Діназу". Олександр Ульченко прокоментував гру своїх підопічних:

– Якщо говорити про дії нашої команди, то в нас вийшло два різних тайми. Ми почали здорово, відчувався азарт і зуміли забити першими, ніби вдавалася гра. Але молодіжний футбол тим і відрізняється, що десь не дограли моменти і отримали одразу два голи через власні помилки. У другому таймі хлопці відчули, що є можливість зіграти в динамічний, швидкий футбол . І ми могли цілком успішно закінчити цей матч, але вилучення (воно цілком справедливе) та момент в штрафній суперника… Хоча про це не хочеться говорити…

Вдесятьох важко було в кінці, але хлопці старалися і претензій до них нема великих. В другому таймі діяли цілком збалансовано і не допускали тих помилок, якими грішили в першому таймі. Перед матчем я подивився кілька матчів «Діназу», але ми не готувалися цілеспрямовано до цього поєдинку. Як показала гра, ті хто тренується з основною командою виглядали на полі досить здорово і могли змінити події на полі, а той хто не тренується по ходу матчу не витримує і просить заміни. Це недоліки нашого аматорського житомирського футболу.

В цілому другий тайм дає нам хорошу надію, непогано уривками виглядали. Проблема, що не можемо зібратися у повному складі, друге коло починаємо з чистого аркуша: хлопці під'їжджають, є ті, хто вже пішов. Але це хвороба команд U-19. В цілому гра гідна нічиї.

У «Діназу» чудово база, прекрасне поле, команда добре підготовлена до чемпіонату України. У нас, на жаль, тільки це починається і згодом ми, сподіваюся, зможемо похвалитися ось такими умовами».

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер