Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
08.08.2021

Огляд матчу 3 туру ФК “Кремінь” - ФК “Полісся” та післяматчевий коментар “жовто-зелених” Юрія Калітвінцева

У матчі 3 туру Чемпіонату України з футболу серед команд І ліги житомирське Полісся на виїзді обіграло футбольний клуб Кремінь із рахунком 0:3.

Для житомирян це перша і довгоочікувана перемога в сезоні. Голи на свій рахунок записали: Владислав Шаповал, Андрій Гітченко та Максим Андрущенко.

Огляд кращих моментів гри:

У післяматчевому коментарі головний наставник “Полісся” Юрій Калітвінцев відзначив дії своїх підопічних в першому таймі та зауважив, що команда дуже серйозно підійшла до підготовки до виїзного матчу.

“Я дякую за вітання з перемогою, але я б не погодився, що гра була доброю. Чому, бо гра складається з двох таймів. Якщо у нас було дві попередніх гри, де ми перші тайми провалювали, а другі були краще, то у цій грі перший тайм був доволі-таки непоганий. Був гарний настрій, хлопці не хотіли програти. Але найголовніше, що вони не боялись програти - вони боялись не виграти. Другий тайм був бездарний. Але я спокійно до цього ставлюсь. Через такі ігри, через таку працю, через перемоги, я думаю, що у психологічному плані хлопці будуть більш стійкими і головне - це результат”, - сказав головний тренер "Полісся"

На думку капітана “жовто-зелених” Василя Грицука, важливу роль у матчі відіграли стандарти біля воріт суперника, які житомиряни зуміли реалізувати.

"Два попередніх тури ми програли, тому сюди в Кременчук ми їхали тільки за перемогою. Команда Кремінь - добротна, як ми знаємо, вона будується. Це молоді хлопці, але вони себе дуже добре зарекомендували. Тому ми налаштовувались дуже серйозно і гра це показала. У Кременю непогана швидкість, але бракне досвіду. І за рахунок того, що в нас багато досвідчених хлопців, ми розібрали, як з ними грати. Багато в чому важливими були стандартні положення", - сказав Василь Грицук.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер