Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
04.03.2021

НТЗ-2021: "Полісся" перемагає запорізький "Металург"

У третьому контрольному матчі у Туречинні "жовто-зелені" здобули першу перемогу - з рахунком 2:0 здолали запорізький "Металург". У першому таймі суперники придивлялись один до одного й голів не забивали, натомість у другій половині гри житомиряни взялися за справу й двічі вразили ворота "металургів": зі штрафного забив Грицук, ще один гол у активі Галенкова.

По завершенні матчу своїми враженнями від гри поділились автор першого голу Василь Грицук і тренер "жовто-зелених" Сергій Шищенко. Василь Грицук: «Грали з хорошою командою, я знайомий з багатьма хлопцями, грали разом і не тільки в Українській Прем’єр лізі. Хороша, добротна команда, ставить перед собою високі задачі, тому можна сказати що це хороший спаринг-партнер. Зараз всі команди проводять збори, тому щось виходило, щось ні. Але результат на нашу користь, тому можна сказати що у нас все вийшло».

Сергій Шищенко: «Це перша перемога за підготовчий період. Дуже добре зіграли, дуже дисципліновано, грамотно, правильно. Наш суперник грав з неприємною тактичною схемою, з ромбом всередині. Але ми добре підготувались та добре протидіяли цій схемі. Я вважаю, що ми сьогодні заслужено перемогли. Фрагментами було багато боротьби за підбори і центр поля. Ми добре з цим впорались, добре атакували через фланги, тому що фланги були вільними через їхню схему гри. Ми добре це використали і хороші голи забили. Було ще багато моментів для взяття воріт, ми добре переходили з фази оборони в атаку, підбирали м’ячі і ефективно використали той простір, який був у суперника.»


ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер