Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
26.02.2021

НТЗ-2021: бойова нічия з казахським ФК "Кизилжар"

Протистоянням з казахським ФК "Кизилжаром" "жовто-зелені" розпочали насичену ігрову програму третього навчально-тренувального збору, який команда проводить у турецькому м. Белек.

Попри ігрову перевагу житомирян у першому таймі, на перерву команди пішли за мінімальної переваги "Кизилжару", який повів у рахунку після прикрого автоголу. Наступні голи команди приберегли на кінець матчу: спочатку новачок "Полісся" Олександр Глагола зрівняв рахунок, а невдовзі команди реалізували по удару з 11-метрової позначки. У підсумку нічия 2:2, а вже у п'ятницю, 26 лютого у "жовто-зелених" заплановано контрольний матч з латвійським ФК "Валмієра".

Головний тренер житомирян Сергій Шищенко прокоментував матч "Полісся" - "Кизилжар": "Я дуже задоволений, що хлопці виконали завдання на гру. Дуже грамотно зіграли, дисципліновано. Ми не дозволили супернику у першому таймі створити бодай один момент, навіть жодного удару не було у площину воріт. Але прикро, що ми пропустили такий безглуздий автогол. Я задоволений грою, задоволений відношенням гравців і я думаю що наша команда заслуговує на повагу.

У другому таймі команда також непогано діяла, але були помилки, напевно це через те що ми всього три дні працюємо на “землі”. Дуже задоволений тим, що така команда грала проти нас “другим номером”, а ми весь матч були “першими”. І радує те, що ми надійно це робимо".

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер