Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
03.11.2021

Ми засмучені результатом, але не своєю грою, - коментар головного тренера “Полісся”

ФК “Полісся” розійшовся безгольовою нічиєю у матчі 11 туру Чемпіонату України з футболу серед команд І ліги проти ФК “Волинь” 0-0.

У післяматчевому коментарі головний тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев відзначив, що команда старалась і виконала великий об’єм роботи, але попри це гравцям не вдалось досягнути позитивного результату.

“Ми витратили всі сили, які які на сьогодні в нас є. Усі свої сили хлопці залишили на футбольному полі. Ми грали проти добре організованої оборони. Був контроль м’яча, але контроль від контролю відрізняється. Якщо контроль - це ціль, то перемоги не даються. Якщо контроль - це засіб, а ціль - забити м’яч, то тоді такий контроль має право на життя. У нас контроль був до штрафного майданчика, навколо штрафного майданчика, але не знайшлось людини у сьогоднішній грі, яка б виконала проникну передачу, не знайшлось людини, яка б замкнула її, якби така передача була. Я сказав хлопцям в роздягальні, що самовіддача - це добре, але крім біганини та терпіння є ще футбольне мислення. Сьогодні всі старались, але не було творчості та футбольного мислення та креативу. Моментів, як таких - ми не створили. Оринчак міг забити, але воротар зіграв добре. Хотілось, щоб він забив. Хлопець провів тут дуже добрий час. Він дуже чекав цієї гри, ми знайшли для нього час на футбольному полі, він цей час заслужив. Звісно, я не кривитиму душею, ми засмучені через нічию. Але не засмучені нашою грою, а результатом .Чи награли ми на перемогу - ні, ми не награли на перемогу”, - сказав Юрій Калітвінцев.

Згадав тренер і про вимушені заміни, які довелось робити тренерському штабу житомирян.

“Вийшло так, що ми не проводили заміни, а реагували на стан футболістів. Тому що був план Б, але ми до нього не дійшли. Ушкодження незначні, хлопці просто віддали усі сили. А заміни були реакцією на стан футболістів. Ми потихеньку набираємо форму, через ігри. Десь, напевно, до числа 28 листопада ми наберемо форму, але, на жаль, 27 листопада у нас заключна гра”, - додав Юрій Калітвінцев.

Фото: прес-служба ФК "Волинь",

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер