Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
05.04.2017

МФК "ЖитомирU19" вдома поступився білоцерківському "Арсеналу"

У середу, 05 квітня, команда МФК "Житомир" зіграла перший домашній поєдинок ІІ кола Першості юніорів U-19. На полі Житомирського військовго інституту наші футболісти приймали білоцерківський "Арсенал".

Житомиряни впевнено розпочали перший тайм, захопивши територіальну ініціативу та активно підключаючи обидва «крила» до наступу. І вже на 13-й хвилині отримали гарну нагоду відкрити рахунок. Олексій Михалюк прорвався лівим флангом та виконав простріл, який ніхто не зумів замкнути. А через декілька хвилин житомиряни заробляють небезпечний штрафний біля карного майданчика суперників, але підвело виконання: пробиваючий не зумів скористатися нагодою вийти вперед та потрапив у стінку з гравців «Арсеналу».

Згодом, в одному з епізодів, білоцерківський напад ледь не скористався помилкою житомирян: на 25-й хвилині гравець «Арсеналу» мав змогу «вийти на побачення» з воротарем, але боковий арбітр зафіксував положення «поза грою».

Доволі часто арбітру матчу доводилось зупиняти гру та «заспокоювати пристрасті» поєдинку. Зазначимо, що майже весь перший тайм молодіжка Житомира постійно пресингувала та контролювала гру, чого не скажеш про другу половину зустрічі.

Після вдало проведеного першого тайму житомирській команді залишалося лише підкорегувати дії нападу та відкривати рахунок у грі. Але перерва пішла на користь нашим суперникам, які з одразу ж пішли вперед. Ряд помилок з боку житомирян і на 52-й хвилині матчу Плясецький пройшов захист нашої команди та поклав м’яч у лівий нижній кут – 0:1.

Здавалося, такі зухвалі дії «Арсеналу» мали б стати тривожним дзвіночком для МФК «Житомиру». Але після забитого голу активізувався й лівий фланг «Арсеналу»: Максим Нагорний увірвався до нашої штрафної та ледь не відкрив рахунок – м’яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки воріт. Буквально через декілька хвилин Бурла був змушений рятувати команду, виконавши два неймовірні сейви.

До кінця матчц житомиряни не полишала надії зрівняти рахунок: невтомний Михалюк змусив помилитися білоцерківського воротаря та випустити м’яча з рук, але завдати останній удар 77-й номер так і не зміг.

Здобути хоча б одне очко молодіжному складу житомирян не вдалося, напевно взнаки далися й кадрові втрати – п’ять гравців основи перебуває в лазареті. Сподіваємось на швидке одужання хлопців та чекаємо перемог, адже гра, яку демонстрував МФК «Житомир» (U-19) в І колі має повертатися.

Вікторія Левківська

Першість юніорів U19, 11 тур
05 квітня 2017р, Житомир

МФК Житомир - ФК Арсенал (Біла Церква) - 0:1
- Плясецький, 52

МФК Житомир: Бурла, Кузнєцов, Климчук, Мирний, Марченко, Пятницький, Дев'ятак, Берладин, Косатий, Колодницький, Михалюк
запасні: Задерейко, Дмитрук

Арсенал: Тихон, Бортовський, Шпильовий, Діякончук, Сьомка, Нагієв, Морозюк (69, Стрельченко), Нагорний, Плясецький, Чистяков, Гупалов (56 - Петрина)
запасні: Федосєєв,

Попередження: Марченко, 16, Колодницький, 38, Дев'ятак, 62, Михалюк, 83 -- Бортовський, 52, Сьомка, 73, Чистяков, 87

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер