Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
13.03.2019

Контрольний матч. «Полісся» - «Кремінь» (2)

Сьогодні, 13 березня житомиряни провели другий товариський матч проти лідера групи «Б» МФК «Кремінь» (Кременчуг). Традиційно, зустрілися команди на головному полі НТБ ФК «Полтава» у Копилах.

Розпочинали команди на рівних, переважно, боролися за кожен клаптик поля та демонстрували силовий футбол. Перший небезпечний момент біля воріт суперника «жовто-зелені» створили на 23-й хвилині зустрічі. Сергій Суханов з кута штрафної пробивав по воротах але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

«Кремінь» же не міг створити потенційно небезпечних моментів біля наших воріт увесь тайм. Проте, на 45-й хвилині зустрічі вони таки зуміли першими відкрити рахунок у матчі реалізувавши призначений пенальті – 0:1.

По перерві житомиряни посилили натиск на суперника і змогли зрівняти рахунок у матчі вже на 60-й хвилині. На подачу Дениса Галенкова відгукнувся Артем Недоля, який головою відправив м’яч прямо у сітку воріт голкіпера гостей.

На 80-й хвилині матчу «Полісся» провело ще одну успішну атаку, яка дозволила команді вийти вперед. Новачок «жовто-зелених» Максим Боровець забиває свій перший м’яч за житомирян і тим самим приносить нам перемогу – 2:1.

«Полісся» (Житомир) – «Кремінь» (Кременчуг) – 2:1.

НТБ ФК «Полтава», Копили, 13 березня 2019 р.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер