Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
06.08.2020

II НТЗ: ПФК "Львів" і ФК "Полісся" сильнішого не виявили

У середу, 5 серпня, "поліські вовки" провели черговий виїзний контрольний матч з представником Української Прем'єр-ліги - ПФК "Львів".

ПФК "Львів" – ФК "Полісся" (Житомир) 1:1

Голи: Богунов, 20 (пен.) – Галенко, 78

ПФК "Львів" на правах господарів розпочав поєдинок активніше: господарі впевненіше контролювали м’яч на старті гри, втім, до якихось конкретних гольових епізодів поблизу воріт житомирян справа так і не доходила. Змінив перебіг протистояння вибуховий прохід Баяно, який завершився призначеним пенальті у ворота гостей. Покарання впевнено реалізував екс-гравець "Полісся" Ярослав Богунов, який розвів голкіпера та сферу по різних кутах. Опісля епізоду із забитим м’ячем львів’ян гра трішки заспокоїлася та перейшла ближче до центру поля, де точилася справжня чоловіча боротьба. До завершення першого тайму рахунок на табло стадіону Україна залишився незмінним.


На старті другої половини зустрічі "Львів" прибрав ініціативу до своїх ніг. "Синьо-золоті леви" намагалися в’язати мережива на чужій частині поля, втім, до небезпечних епізодів було доволі далеко. Гості у свою чергу зайняли вичікувальну позицію і, як згодом з’ясувалося, така тактика була доволі дієвою. Нападник житомирян Ярослав Галенко на 78-й хвилині протистояння знайшов свій момент у штрафному майданчику господарів та з розвороту пробив у ближній кут воріт. Голкіпер львів'ян до такого пострілу був не готовий. До фінального свистка арбітра аргументованих шансів відзначитись в обох команд більше не було - нічия 1:1.

Наступний матч у рамках другого навчально-тренувального збору гравці ФК "Полісся" зіграють у Хмельницькому сьомого серпня з "Поділлям", а восьмого серпня у с. Щасливе проведуть спаринг з дублерами донецького "Шахтаря". Далі у планах команди декілька днів відпочинку й підготовка до матчу з ФК "Динамо" (Київ), який заплановано на 12 серпня.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер