Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
14.01.2022

Футбольний клуб “Полісся” розпочав другий тренувальний збір, який пройде у Туреччині

ФК “Полісся” прибув до турецької Анталії 14 січня і розпочав другий з п’яти навчально-тренувальний збір у підготовці до весняної частини Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги.

У день прибуття ввечері команда провела тренування, а головний тренер ФК “Полісся” Юрій Калітвінцев поділився планами на цей тренувальний цикл.

“Програма зборів писалась не вчора і навіть не позавчора, а була зверстана вже давно. Дякуємо керівництву за те, що вони підтвердили її. Звісно, тут будуть ігри. Поки планується, саме планується, бо ситуації можуть складатись по-різному і команди можуть відмовитись, але на даний момент підтверджені ігри 20 числа, 23-го, 26-го і 28-го. Ці ігри будуть носити навіть не контрольний характер, бо десь хлопці гратимуть по тайму, десь по 60 хвилин. Ми готуємось до цих ігор. І ці ігри будуть проходити на тлі навантажень. Навантаження будуть серйозні, але не страшні. Вони будуть футбольними. Перші збори завжди не найцікавіші для футболістів. Ми постараємось так, щоб вони були важкими, але цікавими. Що футболістам потрібно - це м’яч. М’ячами ми їх забезпечимо, можемо навіть кожному дати по м’ячу. Я багато разів був тут на зборах, умови тут завжди хороші. Тому наше завдання плідно підготуватись. Ми чудово провели перший збір, організатори зробили для нас усе, щоб ми почували себе комфортно, незважаючи на погодні умови. Готуємось два тижні тут, потім повертаємось додому і знову їдемо сюди ще на два збори. На сьогодні у хлопців очі горять. Побачимо, що буде через тиждень”, - розповів головний тренер “вовків” Юрій Калітвінцев.

На наступному тренувальному зборі “Полісся” візьме участь у турнірі “Winter Cup 2022”. Своїми очікуваннями поділились півзахисники “Полісся” Євгеній Морозко та Ілля Чередниченко.

“Якщо чесно, вже хочеться зіграти. Здається лише тиждень попрацювали, але вже хочеться пошвидше до гр підійти. І турнір є доволі цікавим. Спасибі каналам “Футбол” за таку організацію. І насправді буде цікаво зіграти з командами з УПЛ”, - сказав Євгеній Морозко.

“Ми вже зустрічались з “Металістом” в Чемпіонаті і тим більше буде цікаво перевірити свої сили в матчах із командами з вищого дивізіону, з “Вересом” з “Чорноморцем”. Буде цікаво з’ясувати на що ми здатні на їх тлі”, - розповів Ілля Чередниченко.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер