Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
27.12.2018

Футбольний батл. Післямова

Вже вдруге, саме напередодні новорічних свят, футбольний клуб «Полісся» проводить «футбольний батл», який спрямований на популяризацію та розвиток футболу серед дітей різних вікових категорій.

Але, цьогоріч, батл, який відбувся в суботу, 22 грудня, у залі ФОКу був цікавим і для дорослої аудиторії, адже у програмі свята був не тільки дитячий матч, а й дорослий за участю основної команди «Полісся» та адміністрації клубу. Окрім цього гості свята побачили виступ танцювальної студії «VARSHALEX», які відкривали дійство, почули неофіційний гімн «Полісся» у виконанні Констянтина Кудрякова перед початком дорослого батлу, а також, взяли участь у футбольній вікторині, діти ж у естафеті, сфотографувалися з командою та підтримали учасників обох батлів.

На свято завітали голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич та голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, які відзначили, що такі заходити популяризують футбол та залучають дітей різного віку до занять спортом, а також привітали всіх присутніх з прийдешніми новорічними святами.

Нагадаємо, що у першому футбольному поєдинку, де зустрілися команди СДЮСШОР «Полісся» проти Дитячої футбольної школи «SpaceBall» з мінімальним рахунком перемогли вихованці СДЮСШОР – 1:0. Команди були нагороджені дипломом, а кожен учасник дитячого батлу отримав грамоту учасника/переможця та солодкі подарунки, які вручили гравці житомирського «Полісся». Вже після нагородження маленькі футболісти разом присіли за стіл спробувати ще один солодкий подарунок, який для них підготував футбольний клуб.

У другому ж футбольному поєдинку зустрілися команда «Полісся» проти адміністрації клубу, де у серії післяматчевих пенальті перемогла команда адміністрації – 8:9. На цій ноті основна команда «Полісся» завершила триденні міні-збори у Житомирі і футболісти відправилися додому на Новорічні свята.

Керівництво та весь колектив футбольного клубу «Полісся» дякує всім тим, хто приєднався до організації цього свята та прийшов підтримати учасників батлу. Вітаємо всіх Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо Вам продуктивного 2019-го, всіх благ, здійснення найзаповітніших мрій та особистих перемог у житті.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер