Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
01.10.2022

ФК «Полісся» здобуває впевнену перемогу над «Діназом» 0:5. Післяматчеві коментарі

Футбольний клуб «Полісся» здобув впевнену перемогу над вишгородським «Діназом у матчі 6 туру Чемпіонату України з футболу серед команд І ліги. Свої автографи у воротах суперника залишили Пилип Будківський (11’, 30’), Богдан Кушніренко (36’), Василь Грицук (86’ пен.) та Дмитро Шастал.




«Такий рахунок не можна очікувати. Ми з увагою і з повагою поставились до нашого суперника. Розібрали їх перед грою. Мені сподобалась команда «Діназ». І сама гра мені сподобалась, особливо перший тайм. Другий непогано, але перший був ліпше. За рахунок швидкості, за рахунок дисциплінованості в обороні маємо такий рахунок», - сказав в післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Полісся» Юрій Калітвінцев.

«Ми приїхали сюди за перемогою і з перших хвилин старались показати хто, хай і на чужому полі, але хазяїн. Хотіли нав’язати свою гру, старались швидко забити. Так і вийшло. Ми задоволені результатом. І в цілому гра мені особисто сподобалась. Ми добре грали, комбінували. І виконували те, що казав тренер на установці. Ми виходимо і граємо. Ми знаємо, що ми приїхали за трьома очками. Потрібно виграти, а що там кажуть - нам все одно», - - сказав півзахисник «Полісся» Денис Янаков.

«Ми розуміли, яка повинна бути гра і налаштовувались на таку гру: по флангам давати швидкість. Я вважаю, що ми добре провели перший тайм - нам вдалось забити три м’ячі. Слава Богу. Ми розібрали суперника, докладніше подивились, тренери нам усе розповіли. Ми вийшли і треба було просто зробити гру, та й усе. Це була вдала гра, я вважаю, що її треба внести в актив. Вона дасть впевненість перед такою грою, як з «Карпатами». Крокуємо далі і рухаємось тільки в вперед. Завтра «Карпати», а потім - буде потім», - сказав півзахисник «Полісся» Євгеній Морозко.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер