Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
07.05.2022

ФК “Полісся” підтримує зв’язок поколінь: ветерани житомирського футболу отримали матеріальну підтримку від клубу

Представники футбольного клубу “Полісся” зустрілись з ветеранами житомирського футболу та передали їм матеріальну підтримку від керівництва клубу. Віце-президент клубу Валерій Платонов та директор клубу Володимир Загурський поспілкувались з легендами житомирського футболу Томом Сицинським, Юрієм Стихарчуком, Володимиром Шишковим, Сергієм Єрмаковим та Валерієм Притулиним. За дорученням Президента клубу Геннадія Буткевича ветеранам була предана матеріальна допомога.

“Від імені Президента клубу Геннадія Буткевича я хочу передати вам слова подяки за те, що ви розвивали футбольну славу “Полісся”. І ми будемо її продовжувати, як зможемо. Ми взялись за це і відповідаємо перед людьми, перед клубом, перед Житомирщиною. І, думаю, разом ми прийдемо до нових перемог. Дякуємо вам, ми пам’ятаємо ваш вклад і будемо продовжувати вашу справу”, - сказав віце-президент ФК “Полісся” Валерій Платонов.

“Ми раді, що ви раніше кували славу житомирського футболу. І ми раді, що ви відгукнулись на нашу пропозицію зустрітись. Хочеться побажати вам мирного неба, щоб ви перебували в доброму здоров’ї і щоб ми ще не один раз зустрічались. Ми продовжимо цю ініціативу. Будемо сподіватись, що закінчиться війна і відновиться футбол. І ми зустрінемось на центральному стадіоні та будемо вболівати за вашу і за нашу рідну команду”, - сказав директор “ФК “Полісся” Володимир Загурський.

Фото

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер