Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
29.10.2022

ФК “Полісся” на виїзді обіграв “Маріуполь” із рахунком 0:2. Післяматчеві коментарі

Футбольний клуб “Полісся” обіграв ФСК “Маріуполь” у матчі 10 туру І ліги із рахунком 0:2. Свіої автографи у воротах залишили Богдан Кушніренко та Андрій Гітченко. Після 10 турів “вовки” зберігають за собою першу сходинку в турнірній таблиці в групі А та не програють впродовж 10 турів.

“Сьогодні взагалі між командами різниці не було. Ініціатива переходила від однієї до іншої команди. Мені дуже подобається робота Краснопьорова - команда старається грати в футбол. Ми теж не проти грати в футбол, але, на жаль, поле не дозволило ні одній, ні іншій команді хорошо і якісно контролювати м’яч. Всі команди приблизно однакові. Хтось забив, хтось не забив. Ми готувались до суперника і абсолютно не дивились на якому місці вони знаходяться. Ми з повагою поставились до супеника, можливо, навіть з якимось пієтетом. Будемо розбиратись чому. Була чоловіча боротьба. Я знаю, що в Маріуполі завжди було чудове поле і хотілось би зіграти з цією командою на їх стадіоні, на хорошому полі. Тоді і ми, і вони будемо демонструвати якісний контроль при повних трибунах у Маріуполі. Це було б здорово. М’яч в роздягальню має значення. Але ми не звернули на це увагу. Ми акцентували, що гра ще не закінчена, що буде важко, що ми повинні розвинути успіх і дисципліновано зіграти в обороні. У нас є гравці з непоганим зростом і стандарти - це одна з дій на футбольному полі. Ми постійно над цим працюємо”, - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК “Полісся” Юрій Калітвінцев.

“Звісно, хочеться вигравати у кожному матчі і бажано зіграти на нуль. Це завжди приємно як команді, так і нашим воротарям. Вони вийшли злі на нас. Хотіли щось довести. Спочатку ми трохи поступались у боротьбі, але потім, коли почали вигризати кожен м’яч, то все стало на свої місця”, - поділився враженнями півзахисник “Полісся” Денис Янаков.

“Це та сама команда, яка була і в домашньому матчі. Але вони зробили корективи і поле внесло свої корективи в матч. Тому на початку гра була важкою. Вони швидше пристосувались до поля, бо вони тут грають і тренуються. Тому вони швидше адаптувались. Але наші хлопці на початку матчу показали, що і з полем, і з суперником можна боротись. І гра показала, що ми змогли двічі забити. Але суперник непростий. Знову ж, поле внесло корективи в гру - м’яч не стелився, а трохи дробив. Тому була дійсно жорстка, але чоловіча гра”, - сказав півзахисник “Полісся” Василь Грицук.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер