Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
17.02.2017

ФК Чайка - МФК Житомир. Анонс матчу меморіалу Щанова

У п'ятницю, 17 лютого, МФК "Житомир" проведе третій поєдинок групового етапу меморіалу Щанова. На полі НТБ "Динамо" в Конча-Заспі наші футболісти зіграють із учасником аматорського чепіонату України, СК "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка). Початок матчу - о 14.00.

Аматори з Петропавлівської Борщагівки вже взяли участь у п’яти попередніх Меморіалах Олександра Щанова. Це своєрідний рекорд традиційного лютневого турніру під егідою Київської обласної федерації футболу. У 2015 році «Чайка» виступила у фіналі турніру, а двома роками раніше дійшла до чвертьфіналу. Турнірний актив аматорського колективу, згуртованого Олександром Нігруцею, становить 29 матчів, 18 перемог і аж 77 забитих м’ячів.

В звітному меморіалі Щанова "Чайка" зіграла один поєдинок, розгромивши "Єдність" (Плиски) з рахунком 4:0.

Нагадаємо, що житомиряни вже зустрічалися із цією командою минулого місяця на меморіалі Макарова. Тоді матч, на жаль, завершився поразкою нашої команди з рахунком 1:2. Загалом же на січневому турнірі "Чайка" вийшла з групи з третього місця і в чвертьфіналі зазнала розгомної поразки 1:6 від першолігового "Колоса" (Ковалівака).

Більше про СК "Чайка" читайте за цим посиланням.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер