Наступна гра
Полісся
Чорноморець
30.03.2024 | 15:30 | Житомир | Центральний стадіон
31.03.2022

Директор ФК “Полісся” Володимир Загурський розповів про діяльність клубу в умовах війни з росією

Директор футбольного клубу “Полісся” Володимир Загурський розповів про те, чим зараз займається футбольна команда, представники та персонал клубу.

“Початок війни з росією футбольний клуб “Полісся” застав на навчально-тренувальних зборах в Туреччині, де вони фактично перебували до середини березня. В подальшому керівництво клубу ухвалило рішення зробити релокейт команди до Європи. Наразі вони перебувають у Чехії. Вирішили, що так буде краще, бо кожен має робити те, що він вміє робити найкраще. Команда сьогодні не просто тренується, команда сьогодні грає благодійні матчі і всі кошти, отримані в результаті цього, в подальшому спрямовуються для допомоги Збройним силам України та людям, які потерпають внаслідок збройної агресії росії”, - розповів директор клубу.

Президент клубу Геннадій Буткевич знайшов необхідні слова для колективу та зберіг команду у повному складі.

“Команда “Полісся” збереглась в повному складі. Це було дуже важливо для керівництва, це було дуже важливо для Президента. Він знайшов потрібні слова, достукався і загалом хлопці сприйняли самі позитивно той момент, що в такий важкий час, незважаючи на війну, власник та інвестор не відвертається від футбольної клубу, бачить перспективу, всі з нетерпінням очікують перемоги нашої країни в цій війні, повернення до мирного життя. І яке ж мирне життя без футболу? Ми зараз на житомирському стадіоні, ми бачимо, що, незважаючи на війну, незважаючи на постійні повітряні тривоги, люди тренуються і навіть по дорозі сюди ми зустріли вболівальників футбольного клубу “Полісся”, які з сумом в очах перебувають тут і чекають завершення всього того, що відбувається зараз”, - розповів Володимир Загурський.

Персонал продовжує роботу та підтримує інфраструктуру клубу для того, щоб команда могла відновити тренування після повернення до Житомира.

“Незважаючи на складні умови, персонал футбольного клубу, зокрема, наші два грінкіпери, займаються футбольними полями, здійснюють всі регламентні роботи, щоб з поверненням до Житомира футболу, наша команда мала належні умови для здійснення тренувань. Так само всі інші працівники на своїх місцях, здійснюють свою роботу: журналісти разом із закордонними ЗМІ займаються висвітленням всіх тих жахіть, які нам принесла росія. Деякі працівники, в тому числі і жінки, вступили до лав Збройних сили України та наближають перемогу України у цій війні”, - каже директор “Полісся”.

Керівництво клубу, персонал та гравці переконані в перемозі України у війні проти росії.

“Рішення Президента футбольного клубу про збереження команди базувалось на безумовній вірі у Збройні сили України та невідворотності надшвидкої перемоги у цій війні з російською федерацією. Ми віримо, що прихід до мирного життя неможливий без фуктболу. ФК “Полісся” повернеться до Житомира і своєю грою буде радувати кожного житомирянина”, - резюмував директор футбольного клубу “Полісся” Володимир Загурський.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ / ЕКСКЛЮЗИВНИЙ
Технічний партнер
Офіційний спонсор
Преміум партнер
Благодійний партнер
VIP партнер